Even voorstellen…. Gerda

Hallo ik wil me even voorstellen: ik ben Gerda Gerritsen en getrouwd met Dick Gerritsen en heb 2 kinderen Ramona en Raymond. Ik ken UVO en Gery ongeveer 20 jaar, onze eerste hond Eros, een kruising tussen een Mechelse en een Tervurense herder komt bij Gery vandaan en later ook ons 2e hondje Gimmick een jack russel. Met onze beide honden hebben we een aantal jaren gehoorzaamheid,breitensport en flyball gedaan. Toen onze honden te oud werden zijn we gestopt met trainen en nu met onze 3e hond Topsy doen we aan mantrailen. 
Doordat ik al die jaren al betrokken ben bij UVO, en het ontzettend leuk vind om bezig te zijn met honden, ben  ik een paar keer met Gery meegelopen in het bos met het mantrailen (speuren ) wat ik ook erg leuk vond. Toen heeft Gery mij gevraagd of het niet iets voor mij was om zelf les te gaan geven met mantrailen,en dat doe ik bij de gevorderden en Gery bij de beginnelingen. Zo gezegd zo gedaan en ik moet zeggen het is super leuk en je bent er ook even heerlijk uit zo wandelen in het bos. Topsy vindt het ook heel leuk en is daarna heerlijk uitgeblust wanneer we weer thuis zijn. 

Sinds 2014 hebben we een andere hond geadopteerd en dat is Topsy. Topsy is een  thaise straathond en ze komt bij Soi Dog Foundation vandaan. In 2013 is onze zoon daar als vrijwilliger gaan werken en zit daar nog steeds. Wij zijn beiden sinds 2014 ook actief betrokken bij Soi Dog.
Soi Dog is in 2003 opgericht met als doel het terug dringen van het aantal zwerfdieren door actief te castreren en steriliseren. Inmiddels is het een van de grootste organisaties geworden in Zuid-Oost Azië en werken er alleen op Phuket al bijna 200 mensen fulltime. Soi Dog zit op Phuket en regelmatig hebben wij bij ons thuis geadopteerde honden op doorreis te logeren voor 1 nachtje. Verder gaan onze vakanties ook regelmatig richting Thailand en helpen we daar op de shelter een handje.
Wil je meer weten over Soi Dog:
www.soidog.org of stuur een mailtje naar: netherlands@soidog.org